+40 267 316 116

Az 1993-ban alapított DEICO nyomda több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik kiváló minőségű csomagolóanyagok gyártásában. A karton és egyéb anyagokból készült termékek főként a gyógyszer- és élelmiszeriparban kerülnek felhasználásra, de más fogyasztási cikkek csomagolására is alkalmasak. Vállalatunk személyre szabott puzzle játékokat, öntapadós címkéket, mágneseket és flexográfia technológiával nyomtatható más termékeket is készít.

A DEICO nyomdát üzleti partnereink a komolyság és a profizmus, a kötelezettségvállalások maradéktalan teljesítése és a széleskörű szolgáltatások okán nagyra értékelik. Szolgáltatásaink: tervezés és nyomdai előkészítés, offset és flexográfiai nyomtatás, UV és víz alapú festékes nyomtatás, diszperziós és speciális UV lakkozás matt/fényes efektussal, mely a legfinomabb részleteket is kiemeli, merev dobozok automatikus gyártása és kasírozása, laminálás és speciális fóliázás, automatikus stancolás, hajtogatás és ragasztás, valamint csomagolás és szállítás.

Vállalatunk 2000-től az ISO 9001 minőségbiztosítási szabványrendszer, 2005-től pedig az  ISO 14001 környezetirányítási szabványrendszer előírásainak megfelelően működik.